Åh jag är så trött! Jag har varit taken se...

Åh jag är så trött! Jag har varit taken sen typ halv 6


Nej vadå? Jag är inte nervös, inte alls......

Nej vadå? Jag är inte nervös, inte alls..........


Haha!!

Jag hade precis lika många läsare OCH sidvisningar igår som i förrgår ;) haha!! :D Nu sitter jag iaf och försöker göra klar Svenskan så jag ska slippa göra det sen men det finns ås mkt annat roligt att göra :( Ja men ska fortsatta så jag blir klar någon gång!!
Ed Sheeran – The A Team
Ed Sheeran – Drunk
Ed Sheeran – U.N.I.
Ed Sheeran – Grade 8
Ed Sheeran – Wake Me Up
Ed Sheeran – Small Bump
Ed Sheeran – This
Ed Sheeran – The City
Ed Sheeran – Lego House
Ed Sheeran – You Need Me, I Don't Need You
Ed Sheeran – Kiss Me
Ed Sheeran – Give Me Love
Har hittat ett nytt album! ;)
Lyssnar på det nu ;) Hittills har jag bara lyssnat till Wake me up, men alla låtar är hyfftat bra faktiskt :) inte ofta alla låtar på ett album är bra, jajajajajajajaja, nu ska jag fortsatta göra Svenskan... ses
Hans album ;)

Tomorrowland


Redivisning på G..

..och jag är vill inte alls!! jag ska iaf redovisa om en bok i 'jag-form'... känner att det här inte kommer gå bra men jag får göra det bästa av situationen ;) Jag ska iaf berätta om hon:

Okej, asså jag måste ba säga de här.. Det ...

mms_img64421 (MMS)

Okej, asså jag måste ba säga de här.. Det kan va för att jag lyssnar på perfekt musik och vädret men just nu älskar jag mitt liv! Haha, jag vet inte varför men allting bara stämmer haha! :D jag kommer säkert ångra de här inlägget sen men just nu är det så! Deal with it :)


Jag - Elsa


Omg, jag ser melodifestivalen och gissa ve...

Omg, jag ser melodifestivalen och gissa vem jag ser i publiken... Malin, av alla människor -.- jag hatar henne! Ja vill va henne... Jag här blandade känslor okej?


Mamma säger att ja är som en trisslott, pl...

Mamma säger att ja är som en trisslott, plötsligt händer det!


Godnatt! 0:)

Tumblr_le5bhgsz3f1qdsk8yo1_500_large
*inte min bild*

Fifteen minutes left, get ready, game on!!

Fifteen minutes left, get ready, game on!!


Fifteen, fifteen, fifteen minutes left nan...

Fifteen, fifteen, fifteen minutes left nananana time! Haha jag kan inte texten men ja slutar om 15 min iaf :D


Efter 15 minuters genomgång, det här behöv...

Efter 15 minuters genomgång, det här behöver ni igentligen inte förstå


Bilden blev sne, men vicka på huvet haha :)

mms_img73463 (MMS)

Bilden blev sne, men vicka på huvet haha :)


Visst är det väll trevligt med lite morgon...

Visst är det väll trevligt med lite morgon motion! Host host, nej.


Haha, när är bilden på chokladen ja lovade! ;)


Hm, ja har igentligen ingenting att skriva om :/

Ja, vet itne vad jag ska skriva! :o när jag slutar idag ska jag iaf hem och typ se film! ;)) Igår kom Felle förbi med en liten present!! :D haha, hon har lånat min kamera några gånger så hon gav som tillbaka som tack för de t;) Jag fick iaf Choklad, asgod!! jag hittar ingen bild men ja kan försöks komma ihåg att ta en när ja kommer hem! ;) Det är iaf choklad som är fomnade som blommor och innuti är det vanilj kräm typ, skit goda!! :D Sen fick jag en nagelfil, 2 nagellack, 3 ansiktsmasker och ett presentkort på bio! ;) Tack tack tack!! Haha ;) så nu måste ja gå och se bio ngn dag ;) ehm, ja börjar typ snart så jag ska börja avsluta nu :) ni får en bild och sen bloggar ja mer när ja kommer hem! :)
Tumblr_lxr8pmvpgj1qlz1h1o1_500_large

Om man räknar utan helger, och lovdagar är...

Om man räknar utan helger, och lovdagar är det 72 dagar kvar till sommarlov! 116 om man räknar med helger och lov! :D mitt liv känns helt plötsligt mycket lättare!!


Ica lottar ut skit till kunder!

mms_img16757 (MMS)

Ica lottar ut skit till kunder!


Ja klarade ett suduko på 2 min och 50 sek! :D

Ja klarade ett suduko på 2 min och 50 sek! :D


Sverige ska ha the X factor utan Simon Cow...

Sverige ska ha the X factor utan Simon Cowell... Det går inte. Det går bara inte.


Åker te skolan nu!!

ja ser ut som en kines -.-'

Jag är hungrig :(( och lår här lektion til...

Jag är hungrig :(( och lår här lektion till 20 i, rast 5 min och sen har jag matte och SEN får jag äntligen gå och äta! Hamburgare


Men herregud! 70 på en 110 väg jag dör! Nä...

Men herregud! 70 på en 110 väg jag dör! Nä vänta inte 70, det var 60!


Godnatt!


Jag dricker te som en fjolla -.-'


omg jag är så hungrig jag tror att jag dööör!!!

och dessutom har jag ont i armen. skit kul, eller inte men ja, sitter på golvet iaf med matilda och vi ska gå och äta om en kvart! Typ happy moment, jag måste ställa mig upp snart så jag inte behöver gå som en pingvin till matsalen :(( Jag har inge mer att skriva om så jag lägger in en bild och sen ska jag försöka blogga mer när jag kommer hem eller senare idag :)
Harry-styles-love-one-direction-favim.com-288888_large
xx

SNÖ! <3

okej, jag ska vara ärlig jag älskar typ snö haha, och det är jätteskönt att springa i pudersnö utan skor!! Testa, ta på er ett par tjocksockar eller två om du är frusen och sen springer du runt på typ uppfarten haha, det är skitkul!! :D Anledningen till att jag vet det är att jag var ute o skottade då, sen fick jag typ snöklimpar i skorna och det gjorde så ont att ja inte kunde gå och jag fick inte ut dom för dom var fastfrusna i skorna.. Så jag tog av mig skorna och sprang upp för uppfarten haha ;) Det var jättemysigt!! :D haha, ja jag har då varit ute och skottat!! *chock* I know, men jag fick nå cp ryck, det kan ha varit för att jag fick veta att dom inte ska läsa upp nästa vinnarna förän nu fyra och för att det fortfarande är ljust ute! Det är inte kallt heller så varför inte lixom? ;) men ajg har typ sträckt mig i armen, fråga inte hur det gick till det bara hände okej? det gör ont varie gång jag flyttar armen :( haha :D menmen ;) pappa kommer nog bli glad :) Jag har så mkt att skriva men alla mina inlägg blir så långa hela tiden känns det som, det är ingen som orkar läsa -.-' ja men nu ska jag fortsätta på svenskan, bloggar senare :) Bild:
Tumblr_lwig228p9q1qlx2d0o1_500_large
xx

Och nu. Kom det 2 polis bilar till :O

Och nu. Kom det 2 polis bilar till :O


Det här hänt nå på 97an, vi pubs still med...

Det här hänt nå på 97an, vi pubs still med bussen och polisen for förbi med blåljusen typ nyss :o


Har suttit på bussen i 9 min nu, den var 2...

Har suttit på bussen i 9 min nu, den var 20 min sen så jag har stått ute i snöstorm och -20 i typ 25 minuter! Det känns som om mina tår ska sprängas vilken sekund som hellst, och mitt hår var HELT vitt av all snö, som nu här smält och rinner ner för ryggen på mig! Okej det rinner inte ner för ryggen men jag fick snö i nacken när jag försökte skaka av det från huvet :(


Solen e typ röd! :))

Solen e typ röd! :))


Kontoret

Can't wait!!! Haha, jag hoppas det kommer ut snart!!!!! JAG VILL SEEEEEEEEEE!!!!!!!!

American History X

haha, visst har jag en bra läxa? ;) ska iaf se filmen och sen skriva lite om den ;) emmy är här så ska se den m henne :))))))))) Bloggar mer sen! :)

De här vill man inte se innan man ska till...

mms_img69957 (MMS)

De här vill man inte se innan man ska till bussen!


Säg hej till Kevin allihopa!


Nu ska jag på SSAB, hejdå världen jag komm...

Nu ska jag på SSAB, hejdå världen jag kommer frysa ihjäl!


jag skulle ju börja m en grej haha

jag sa tidigare att jag skulle börja skriva lite kort om saker jag stör mig på ;) ehm, ja jag har en grej nu som jag stör mig NÅ SÅ ENORMT MYCKET på just nu...... dam dam daam... Lärare utan BH! det är något utav de äckligaste jag vet! Och varför ska det hända mig? en lärare jag hade i nian, okej jag har haft henne sen ja gick typ 6an tror jag, men det var en dag i nian så hade hon en vit t-shit på sig och en typ grå kofta över, men koftan var öppen och så såg man ju linnet, FAST det var inte allt man såg, ohgud jag får hemska flashbacks!! Iaf, solen lyste in genom fönstrena och det man såg var INTE en vacker syn.. Asså seriöst hon är typ 55 år och jobbar på en skola, ska man använda en vit tröja kan man väll ändå ta sig tid att ta på en bh, det tar inte SÅ länge att ta på sig en bh -.- och en lärare här på skolan märkte jag idag att hon inte hade någon bh, men jag var lite skeptisk först för.. hm... ja det finns inget annat sätt att säga dehär men, det var en randig tröja så den var inte genomskinlig (som tur är) Men man kunde som se konturerna för allt. och då menar jag verkligen allt........... inte okej INTE okej INTE okej.! nu börjar min lektion så ska sluta, CIAAAAOOOOO!!!! ;)

ehm,

sitter och väntar på att tekniken ska börja! :) okej det ska igentligen vara en :( för teknik är tråkigt -.-' just nu sitter jag iaf och lyssnar på EpicRapBattlesOfHistory haha, gud va jag älskar den!! Jag kan hela texten o.O kanske ska sluta lyssna på den? ;)) haha, ehm, jag har igentligen ingenting att skriva men jag fotade lite igår så jag kanske lägger upp bilderna när jag kommer hem, jag har lite matte att göra och sen måste ja redigera dom lite ;) menmen, någon gång i veckan kommer odm upp iaf ;) hade jag haft dom på denhär datorn hade jag fixat det nu men dom är hemma som sagt.. Jag har inget mer att skriva så ja lägger en bild o sen bloggar jag mer senare! :)
Tumblr_lym66tup0b1qgs22wo1_500_large

RSS 2.0